15 de desembre 2012

TV3 no té cura; el càncer, sí

Max Gerson
Max Gerson
Demà diumenge tindrà lloc la Marató de TV3, enguany dedicada ostensiblement a la “lluita contra el càncer”. Tanmateix, diversos fets indiquen que la credibilitat i la veracitat d'aquest espectacular muntatge mediàtic han de ser posades seriosament en entredit. La tesi fonamental que es proclamarà als quatre vents és que el càncer encara no té cura, quan en realitat, al llarg del segle XX s'han experimentat profusament i amb notable èxit diverses teràpies per guarir-lo, tal com el lector/a podrà comprovar a través dels documents enllaçats sota aquestes línies. Sembla ser que aquesta “jornada solidària” servirà realment per apuntalar les mentides interessades i refermar les mitges veritats sobre aquesta funesta malaltia. La Marató farà que moltes persones, que encara no han pres la sàvia decisió d'apagar la tele i d'informar-se per mitjans alternatius,s'empassin tot un seguit de nocions enganyoses sobre les causes i les possibles solucions dels tumors malignes.


Publicado en castellano en La Caja de Pandora; en català a Catalunya-Bol.En aquesta qüestió, com en tantes altres, resulta pertinent un adagi que sortosament cada cop més persones tenim cada cop més present: “la font del problema és el sistema”. Efectivament, en un sistema menat pel lucre i la competència i basat en la dominació i la submissió, naturalment, l'efectivitat de la terapèutica predominant no en surt indemne. Pel que fa al càncer, la peça del sistema estatal-mercantil que principalment està amplificant i exacerbant la problemàtica és la gran indústria farmacèutica, encertadament anomenada farmàfia, la qual està acostumada a obtenir enormes guanys a través de l’aplicació d'estratègies orientades a cronificar i estendre les malalties, engalipant a la població per vendre remeis defectuosos i falsos però extremadament cars. La farmàfia forma part del conglomerat de macro-entitats de poder polític i econòmic que estan estretament correlacionades amb les grans acumulacions de poder mediàtic, encertadament anomenades falsimedia. Per això, la Marató de TV3, en connivència amb la gran indústria farmacèutica, no dirà res o gairebé res de les teràpies senzilles i naturals que han demostrat major efectivitat que la quimioteràpia i la radioteràpia; aquelles, com a molt, seran presentades breument, esbiaixadament i banalitzadament, relegant-les presumptuosament i de forma mistificadora a la categoria de “teràpia d'efectivitat no-demostrada”.
Una de les tragèdies de la societat contemporània és certament la crisi biològica, és a dir, la degradació acusada i generalitzada de la salut pública a conseqüència de les nocives condicions de vida a les quals ens indueix el sistema estatal-mercantil establert. Així, cada cop més persones, de franges d'edat cada cop més joves, es veuen afectades terriblement pel càncer. Les defuncions per aquesta causa no han deixat d'augmentar en les darreres dècades i avui més de 20.000 persones moren diàriament, arreu dell món, víctimes d'aquesta malaltia. L'actuació conjunta de la farmàfia i els falsimedia indueix als pacients de càncer cap a la confusió, la desconeixença i la por. D'aquesta manera, sovint queden atrapats en els engranatges de la radioteràpia i la quimioteràpia, de manera que la seva salut és notablement degradada, si no triturada fins a la defunció, quan la seva sort podria haver estat una altra gràcies a remeis realment efectius i considerablement més barats, basats en restablir la potència regeneradora i purificadora del propi organisme. Doncs bé, per intentar contrarestar aquest despropòsit, pot resultar fructuós que compartim uns quants documents. Per descomptat, probablement algunes de les tesis que s’asseveren en alguns d'aquests documents estan allunyades de la veritat, però possiblement la reflexió profunda, la investigació imparcial i la discussió col·lectiva ens servirà per treure el gra de la palla i apropar-nos a la veritat sobre aquesta malaltia.

Blai Dalmau
Desembre del 2012

DOCUMENTS SOBRE EL CÀNCER:

Conferència del Dr. Alberto Marti Bosch, 2012

Documental de Máximo Mazzuco, any 2005

Documental de William Bacon y Garret Kroschel, 2004

Documental de William Bacon y Garret Kroschel, 2007

ALTRES DOCUMENTS:

Videoentrevista a Josep Pàmies, 2011

Ressenya de Félix Rodrigo Mora, 2012

Documental de Vayla Boutenko, 2011

Los crímenes de las grandes compañías farmacéuticas
Llibre de Teresa Forcades, 2006
Artícle del Dr. Panayokis Koumentakis, 2007

8 comentaris:

 1. Mira això:

  http://www4esp.dr-rath-foundation.org/index.html

  ResponElimina
 2. Una mica més...

  http://www.dolcarevolucio.cat/ca/

  ResponElimina
 3. Moltes felicitats per l'article, són necessàries aquestes reflexions enmig del mar de confusió i pressió psicològica per part dels mass media que anul·len la nostra llibertat de consciència.

  Apart del que posa de manifest l'article, és a remarcar que una cosa preocupant és també la cooptació, la involucració, l'intent d'identificació que es busca entre l'Estat, la tele i amb la gent del carrer, el que vulgarment s'anomena societat civil. En aquesta ocasió em sembla que han fet una campanya molt forta perquè la gent "se senti seva la marató, se senti que en forma part, se solidaritzi amb el problema"....fomentant que es fèssin activitats als barris, carrers etc. I és clar, com més identificació, més difícil és fer crítica constructiva i obejctiva i més menjada de tarro esdevé la gent que s'empassa el missatge sense qüestionar-lo. Ells mateixos creen els moviments des de dalt...quin panorama!!!

  ResponElimina
 4. Subscric el que comentes, Laieta, i gràcies per les felicitacions!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola,
   he trobat un documental encara millor que els que enllaces al text, em sembla més ben fet i més colpidor encara, si és que es pot.

   El podeu trobar a més en una pàgina sobre alimentació viva/crua que també és increïble: http://www.kijimunas-kitchen.net/es/la-importancia-de-una-dieta-basada-en-plantas-la-terapia-gerson-morir-por-haber-sabido/

   salut i aliments vius!

   Elimina
  2. Pel que comentes, sembla molt prometedor el documental que esmentes, Laieta. Miraré de veure'l aviat. Gràcies per compartir aquí la informació del documental i de la pàgina d'alimentació viva!

   Aprofito l'avinentesa per afegir també una altre audiovisual relacionat, que m'han fet arribar des de l'Equip Mizar i el Bloc Catalunya-Bol (http://www.catalunya-bol.blogspot.com.es/. Es tracta d'unes xerrades sobre els fonaments de la medicina del Doctor Hamer:

   http://vimeo.com/album/99270

   Elimina